Kaverit

Ekko Suursnautseri uros Ekko (Zimyrs Echo) on Emman nuoruuden ihastus. Emma ja Ekko näkevät nykyään harvemmin, mutta yhteinen sävel löytyy nopeasti, kun kaksikko pääsee yhteen. Vauhtia ja ääntä näiltä kaveruksilta ei ole koskaan puuttunut.
Ransu ja Niisku
Ransu ja Niisku Pemut Ransu (Kulkurin-Tähden Meren Kuiske) ja Niisku (Geestland's Crystal Canine) tulivat tutuiksi corgiseuran nätötreeneissä ja arkitottiksessa. Koirat tulevat hyvin juttuun, erityisesti Iitasta ja Niiskusta on tullut parhaat kaverit. Silloin kun likat päästetään "irti", menosta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Ransulla ja Iitalla on ihan oma leikki, jota voisi nimittää vaikka mutiaispainiksi. Emma ja Niisku joutuvat "väärän värisinä" vain katselemaan vierestä.
Äly ja väläys Emman isä Nero (Puksipuun Dulciner) ja Luca (Dragonjoy Fallen Angel) ovat tulleet tutuiksi Joensuun reissujen myötä. Erityisesti Luca ja Iita ovat sydänystäviä, joilla tuntuu olevan samanlainen ajatuksenkulku. Kaksikon päästessä irti onkin syytä siirtyä syrjemmälle ja seurata vauhdikasta näytelmää.
Arri
Iita, Arri ja Emma Arri (Fatikon Indomitable) tuli tutuksi corgiseuran agilitykurssilla. Arri rakastui Iitaan korviaan myöten, Iitan vieraillessa kurssilla. Kolmikko tulee loistavasti juttuun eikä kukaan jää kolmanneksi pyöräksi, kun lähdetään metsään remuamaan.

Lisää kuvia kavereista löydät galleriasta.